PROPOJUJEME HISTORII I SOUČASNOST

UČÍME MODERNĚ V NOVÉ I 'STARÉ' ŠKOLE

Okrskové kolo McDonald´s Cup 2009

Žáci 2. a 3. tříd se ve středu 29.4. 2009 zúčastnili okrskového kola fotbalového turnaje McDonald´s Cup, které se konalo ve Fryštáku a bylo určeno právě pro žáky prvních až třetích tříd, počet hráčů v poli byl 7 + 1, na soupisce jich mohlo být až 14. Naše škola do bojů vyrazila s deseti žáky.
Naši kluci se utkali s vrstevníky ze základních škol Všemina, Fryšták a Kašava. První zápas s Kašavou se jim velmi vydařil a hladce vyhráli 7: 0. Ve druhém zápase měli trochu smůlu a možná chybělo i štěstí, a tak těsně prohráli 1 : 2. Třetí zápas s domácím Fryštákem byl velkou bitvou, ale nakonec domácí družstvo,tvořené především trénovanými fotbalisty, zvítězilo 2 : 4.
Naši kluci zaslouží velkou pochvalu, protože bojovali ze všech sil a jejich hra se jim dařila a z turnaje si odvezli pěkné třetí místo, i když při trošce štěstí mohli být i druzí. Hlavní věc se ale podařila: fotbal je bavil a určitě si s chutí zahrají třeba příští rok. Takže kluci děkujeme za reprezentaci školy. Dík patří i ochotným rodičům, kteří si našli čas a děti na turnaj dovezli a také je po celou dobu povzbuzovali.
Naše družstvo: Tomáš Mudrák, Jan Fusek, Ondřej Geržičák, Jakub Zgarba, Antonín Ondrášek, František Svitálek, Martin Gerža, David Slušťík, Petr Kamenčák, Matěj Vajďák.
Góly: Jan Fusek – 5, Ondřej Geržičák – 3, Antonín Ondrášek – 1, František Svitálek – 1.

                                                                                                                                                                                                                                                       (článek: Mgr. Renata Geržičáková)

NAHORU nahoru