PROPOJUJEME HISTORII I SOUČASNOST

UČÍME MODERNĚ V NOVÉ I 'STARÉ' ŠKOLE

Krajské finále OVOV Valašské Meziříčí (2014)

Ve středu 4. 6. 2014 proběhlo ve Valašském Meziříčí krajské kolo soutěže OVOV (odznak všestrannosti olympijských vítězů).

Do tohoto kola se dne 30. 4. v Otrokovicích kvalifikovali také žáci naší školy. Této soutěže se zúčastnilo 11 družstev. Každé družstvo se skládalo ze čtyř dívek a čtyř chlapců. Soutěžili i jednotlivci. Počasí závodům přálo a tak mohli všichni sportovci předvádět své maximální výkony.  Naši žáci vybojovali, pod vedením paní učitelky Hálové celkem 6 medailí, z toho 1 zlatou, 4 stříbrné a 1 bronzovou.  

Na 1. místě družstev se sice umístila Základní škola Vyhlídka z Valašského Meziříčí, ale našemu družstvu dívek a chlapců se podařilo vybojovat krásné 2. místo, které je také posouvá na Republikové finále do Prahy. Finále OVOV se uskuteční začátkem září tohoto roku, kde bude mezi sebou soutěžit už 35 nejlepších školních družstev z celého Česka. Žáci tak alespoň mají dostatečně velkou motivaci, aby své výkony s procesem růstu a tréningů stále zlepšovali a pořádně se tak připravovali na toto závěrečné finále.

 

Nejlepší výsledky:

Čižmářová  Denisa                Zlato

Štefka Marek                           Stříbro   

Kusáková Sabina                  Stříbro         

Golová Tereza                        Stříbro  

Królová Barbora                    Bronz    

Družstvo CH+D                     Stříbro          

   

Disciplíny:

běh 60m, 1000m, skoky přes švihadlo, shyby, sedy-lehy, hod kriketovým míčkem, dribling

 

Naši reprezentanti:

Marek Štefka, Jakub Zgarba, Štěpán Radoň, Barbora Březíková, Denisa Čižmářová, Sabina Kusáková, Kateřina Dévová, Michal Vaculík, Tomáš Bargl, Andrea Kneifelová, Sára Adamkovičová, Barbora Królová, Tereza Golová

 

                                                                                                                       

 

NAHORU nahoru