PROPOJUJEME HISTORII I SOUČASNOST

UČÍME MODERNĚ V NOVÉ I 'STARÉ' ŠKOLE

Jídelníček

 

 

18. 01. – 22. 01. 2021

Jídlo obsahuje alergeny *)

 

Pondělí

18. 01.

Polévka zeleninový vývar s drožďovými knedlíčky

Čevabčiči s oblohou

Vařený brambor, tatarka ze zakysané smetany

Nápoj mrkvík, citronová voda, koktejl, punč

 

1a,3,9

1a,3,7,10

7

7

Úterý

19. 01.

Polévka gulášová

Palačinky s džemem a nutelou

Čaj bylinkový s medem a citronem, koktejl, citronová voda

 

1a, 9

1a,3,7

7

Středa

20. 01.

Polévka mrkvovocelerový krém s opečenou houskou

Kuřecí plátek po pražsku ( hrášek,šunka,vejce)

Dušená rýže s bulgurem

Míchaný kompot

Nápoj ananas, citronová voda, koktejl, čaj

 

1a,3,9

1a,3,6

1a

 

7

Čtvrtek

21. 01.

Polévka hovězí s kukuřičnými vločkami

Luštěninová směs s peperonátou sypaná sýrem

Těstoviny

Ovoce

Nápoj džus mrkvík, citronová voda, koktejl, čaj

 

1a,9

1a,7

1a

 

7

 

Pátek  

22. 01.

 

 

 

Polévka z hlívy s rýžovou těstovinou

Vepřový řízek z kotlety

Bramborová kaše

Salát okurkový s cherry rajčaty

Nápoj ananas, citronová voda, koktejl, čaj

 

 

1a,9

1a,3,7

7

 

7

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

   

 

 

 

 

 

 

 

 


   *) 1 – lepek 1a) pšenice, 1b) žito, 1c) ječmen, 1d) oves, 1e) špalda, 1f) kamut nebo jejich odrůdy; 2 – korýši; 3 – vejce; 4 – ryby; 5 – arašídy; 6 – sója; 7 – mléko;  8a) mandle, 8b) lískové ořechy,  8c) vlašské ořechy, 8d) kešu ořechy, 8e) pekanové ořechy, 8f) para ořechy, 8g) pistácie, 8h) makadamie a výrobky z nich; 9 – celer; 10 – hořčice; 11 – sezam; 12 – oxid siřičitý, siřičitany; 13 – vlčí bob (lupina); 14 – měkkýši; 

NAHORU nahoru