PROPOJUJEME HISTORII I SOUČASNOST

UČÍME MODERNĚ V NOVÉ I 'STARÉ' ŠKOLE

Jídelníček

 

14. 09. – 18. 09. 2020

Jídlo obsahuje alergeny *)

 

 

 

Pondělí

14. 09.

 

Polévka z míchaných luštěnin

Přírodní řízek z kotlety nakládaná v medové omáčce

Dušená rýže

Kompot broskvový s višní

Nápoj džus pomeranč, citronová voda, koktejl

 

1a, 9

1a,3,10

 

 

7

Úterý

15. 09.

Polévka hovězí vývar s masem a rýžovou těstovinou

Zapékané brambory se sýrem a zeleninou

Salát zelný s koprem

Nápoj multivitamín, citronová voda, koktejl

 

1a, 9

1a,3,7

 

7

Středa

16. 09.

Polévka bramborovodyňový krém s opečenou houskou

Krůtí perkelt

Těstoviny

Ovoce

Nápoj malina, citronová voda, koktejl

 

1a,3,7,9

1a

1a

 

7

Čtvrtek

17. 09.       

Polévka slepičí s domácími nudlemi

Kynuté knedlíky plněné ovocem sypané tvarohem

a mákem

Čaj šípkový s mede a citronem, citronová voda, koktejl

 

1a,3,9

1a,3,7

 

7

 

Pátek   

18. 09.

 

 

 

Polévka s drožďovými knedlíčky

Vepřové kostky

Dušená karotka

Vařený brambor

Nápoj ananas, citronová voda, koktejl

 

1a,3,9

1a

1a

 

7

 

 

 

 

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

   

 

 

 

 

 

 

 

 


   *) 1 – lepek 1a) pšenice, 1b) žito, 1c) ječmen, 1d) oves, 1e) špalda, 1f) kamut nebo jejich odrůdy; 2 – korýši; 3 – vejce; 4 – ryby; 5 – arašídy; 6 – sója; 7 – mléko;  8a) mandle, 8b) lískové ořechy,  8c) vlašské ořechy, 8d) kešu ořechy, 8e) pekanové ořechy, 8f) para ořechy, 8g) pistácie, 8h) makadamie a výrobky z nich; 9 – celer; 10 – hořčice; 11 – sezam; 12 – oxid siřičitý, siřičitany; 13 – vlčí bob (lupina); 14 – měkkýši; 

NAHORU nahoru