Jídelníček

 

 

15. 04. – 19. 04. 2019

Jídlo obsahuje alergeny *)

 

 

 

Pondělí

15. 04.

 

Polévka česneková s bramborem

Bratislavské plecko

Houskový knedlík s burizony

Nápoj černý rybíz, citronová voda, čaj, koktejl

 

1a,3,9

1a,7,9

1a,3,7

7

Úterý

16. 04.

Polévka drůbeží s domácími nudlemi

Vejce

Vařený brambor

Dušený špenát bonduell

Nápoj multivitamín, citronová voda, koktejl

 

1a,3,9

3

 

3,7

7

Středa

17. 04.

Polévka z královské zeleniny s ovesnými vločkami

Hovězí vídeňská roštěnka

Dušená rýže s quinou sypaná pažitkou

Mrkvový salát s jablky, salát z červené řepy

Nápoj ananas, pomerančová voda, čaj, koktejl

 

1a,1d,9

1a,10

1a

 

7

Čtvrtek

18. 04.       

 

NEVAŘÍ SE! 

 

 

Pátek   

19. 04.

 

NEVAŘÍ SE!

 

 

22. 04. – 26. 04. 2019

Jídlo obsahuje alergeny *)

 

 

 

Pondělí

22. 04.

 

NEVAŘÍ SE!

 

 

Úterý

23. 04.

Polévka krémová z červené čočky se zázvorem

Kuřecí maso po boloňsku

Těstoviny špagety sypané sýrem

Nápoj kiwi, pomerančová voda, koktejl, čaj

 

1a,9

1a

1a,7

7

Středa

24. 04.

Polévka pórková s brokolicí a jáhlami

Ryba okoun po pekařsku

Bramborová kaše s máslem a pažitkou

Salát okurkový

Nápoj černý rybíz, citronová voda, koktejl, čaj

 

1a,9

1a,4

7

 

7

Čtvrtek

25. 04.

Polévka masová rychlá s vejcem

Kynuté knedlíky sypané borůvkovým džemem, meruňkou, polévané šlehačkou se zákysem a sypané tvarohem

Bylinkový čaj s medem a citronem, koktejl, citronová voda

 

1a,3,9

1a,3,7

7

 

7

Pátek  

26. 04.

Polévka kyselice

Vepřový plátek sypaný sušenými rajčaty a mozzarellou

Dospělí závitek plněný sušenými rajčaty a mozzarellou

Dušená rýže parbolait

Kompot dyňový s ananasem, míchaný listový salát sypaný dyňovými semínky

Nápoj džus kešu, citronová voda, koktejl, čaj

1a,7,9

1a,7,10

1a,7,10

1a

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

   

 

 

 

 

 

 

 

 


   *) 1 – lepek 1a) pšenice, 1b) žito, 1c) ječmen, 1d) oves, 1e) špalda, 1f) kamut nebo jejich odrůdy; 2 – korýši; 3 – vejce; 4 – ryby; 5 – arašídy; 6 – sója; 7 – mléko;  8a) mandle, 8b) lískové ořechy,  8c) vlašské ořechy, 8d) kešu ořechy, 8e) pekanové ořechy, 8f) para ořechy, 8g) pistácie, 8h) makadamie a výrobky z nich; 9 – celer; 10 – hořčice; 11 – sezam; 12 – oxid siřičitý, siřičitany; 13 – vlčí bob (lupina); 14 – měkkýši;