PROPOJUJEME HISTORII I SOUČASNOST

UČÍME MODERNĚ V NOVÉ I 'STARÉ' ŠKOLE

Jídelníček

 Z důvodu rekonstrukce kuchyně se o prázdninách nevaří. 

 

   *) 1 – lepek 1a) pšenice, 1b) žito, 1c) ječmen, 1d) oves, 1e) špalda, 1f) kamut nebo jejich odrůdy; 2 – korýši; 3 – vejce; 4 – ryby; 5 – arašídy; 6 – sója; 7 – mléko;  8a) mandle, 8b) lískové ořechy,  8c) vlašské ořechy, 8d) kešu ořechy, 8e) pekanové ořechy, 8f) para ořechy, 8g) pistácie, 8h) makadamie a výrobky z nich; 9 – celer; 10 – hořčice; 11 – sezam; 12 – oxid siřičitý, siřičitany; 13 – vlčí bob (lupina); 14 – měkkýši; 

NAHORU nahoru