PROPOJUJEME HISTORII I SOUČASNOST

UČÍME MODERNĚ V NOVÉ I 'STARÉ' ŠKOLE

Fotbalový turnaj Mc Donald´s cup

V pondělí 24. dubna se žáci prvního stupně zúčastnili již 24. ročníku fotbalového turnaje Mc Donald’s Cup, který se konal na hřišti v Lužkovicích. V kategoriích 1. až 3. ročník a 4. až 5. ročník se naši fotbalisti střetli s týmy domácích ZŠ Želechovice, ZŠ Slušovice, ZŠ a MŠ Hvozdná a ZŠ Dřevnická Zlín.

Oběma týmům se vedlo velmi dobře a mladší kluci si z turnaje přivezli krásné 2. místo, přičemž je porazil jen domácí celek ze Želechovic. Starší kluci pak dokonce vybojovali místo 1. a postoupili tak na okresní kolo do Brumova-Bylnice.

Na okresním kole v Brumově již byla silnější konkurence v podobě škol z Brumova-Bylnice, Valašských Kloubouk, ZŠ Mánesovy z Otrokovic, ZŠ Komenského a ZŠ Křiby ze Zlína. Souboje i celková tabulka byla nakonec velmi vyrovnaná a naši reprezentanti se nakonec umístili na 5. místě.

Medailistům z okrskového kola gratulujeme a všem zúčastněným děkujeme za reprezentaci naší školy a města Vizovice a doufáme, že se jim dále bude sportovně dařit ať už ve fotbale nebo jiných sportovních disciplínách.

Jan Adamuška

Učástníci

1. až 3. ročník: Petr Drga, Marek Hába, František Kutěj, František Maláč, Daniel Mazůrek, Kryštof Mazůrek, Jiří Řezáč, Frederick Sieklik, Tomáš Svašek, Patrik Svorad

4. až 5. ročník: Mathias Beneš, Gajdošík Michal, Filip Jančík, Štěpán Juráň, Michal Karička, Vojtěch Kotrla, Lukáš Kundera, Rudolf Macháček, Šimon Návrat, Lukáš Nevařil, Daniel Smetana, Adam Žůrek

NAHORU nahoru